Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

A nők vagy a férfiak értenek jobban a nyomtatóhoz?

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Nyomtató-szerviz ·
Tags: nyomtatókutatásteszt
A technológia, illetve technika időnként bizony komolyan meg tudja viccelni az embereket. Ez gyakran igaz az idősebb korosztályra, hiszen nekik ez még új és nincsenek hozzászokva, mondhatni meg kell tanulniuk, mint az iskolában a leckét a kisgyerekeknek. Azonban ez egyértelmű volt, hogy a fiatalabb korosztály, akik már mondhatni a technológiával együtt születnek, vagy a technika gyermekei jobban értenek a modern gépekhez, viszont az már egy ínyencebb kérdés, hogy vajon a nők vagy a férfiak jobbak ezen a téren.nyomtató
Maga a kutatásnak a lényege az volt, hogy kiderítsék, a nők vagy a férfiak értenek jobban a nyomtatóhoz. Ugye, napjainkban viszonylag egy modern gép, amely egy irodából sem hiányozhat, viszont gyakran nem is olyan könnyű a használata. Ugye, kifogyhat belőle a tinta, a lap is, szóval nem működik ez sem magától.
Egy irodában a nő és férfi dolgozók aránya 50-50% volt, a feladatuk irodai munka ellátása volt, illetve feladatnak kapták azt is, hogy, ha valamilyen gondjuk akad bármilyen gép használatával kapcsolatban, akkor azt azonnal jelentsék. Ez így is történt, a kutatók pedig a nyomtató használatát elemezték, illetve gyűjtötték az adatokat a jelentésekről egy éven keresztül.
Ez alatt az idő alatt a férfiak mintegy 12%-a jelezte, hogy segítségre van szüksége a nyomtató használatához, a nőknek pedig mintegy 20%-a. Mi ehhez csak annyit fűznénk hozzá, hogy ha egy nőnek segítségre van szüksége, akkor a férfi legyen udvarias és ajánlja fel a segítségét.



Vissza a tartalomhoz