3D nyomtatás - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Az innovatív 3D nyomtató

Közzétette itt 3D nyomtatás ·
Tags: nyomtató3dnyomtatás
Egyre gyakrabban lehet hallani a korszerű 3D nyomtatóról és a sikeréről. Ez egy olyan készülék, amely háromdimenziós tárgyakat alkot, digitálisan megtervezett modellekből.
Amikor nyomtatásra kerül a sor, akkor a gép elemzi ezen modell adatait, majd bizonyos anyagokból egymásra illeszkedő rétegeket készít. 3D nyomtatás
Az így kapott tárgy megegyezik a virtuális modellel. Szinte bármit képes elkészíteni, akármilyen formáról vagy alakról is legyen szó.
Ami az elkészítési időt illeti, ez függ a modelltől. Nyilvánvalóan az egyszerűbb formákat néhány perc alatt előállítja, azonban azzal is számolni kell, hogy akár több órába is beletelik a 3D nyomtatás.
Tehát, minél bonyolultabb a modell, annál több időbe telik a háromdimenziós tárgy kialakítása.
A Copytrio webáruházában ehhez a modern készülékhez is megtalálhatja a szükséges kellékanyagot, nagyon jó áron.
Akinek nincs ideje hosszú időn át járkálni néhány kiegészítőért, annak sokkal jobb opciót jelent a webáruházakban való keresgélés.
Néhány kattintással kiválaszthatja a fekete, fehér, vagy bármilyen más színű 3D nyomtató kellékanyagot, a rendelés pedig néhány napon belül lezajlik.
Egy ilyen kellékanyag nagyon jó hő-, olaj- és kopásálló tulajdonságokkal rendelkezik. Például nagyon jól elkészíthető belőle egy mobiltelefon tok, vagy akár a szerszámok markolata.
Páramentesített vákuumcsomagolás garantálja a termékek biztonságos tárolását és szállítását. A modern technológia folyamatosan újabb és újabb lehetőségeket nyit meg a nyomtatás terén is.Amit a 3D nyomtatókról tudni érdemes

Közzétette itt 3D nyomtatás ·
Tags: 3Dnyomtató3Dnyomtatás
A 3D nyomtató manapság egy nélkülözhetetlen eszköz, amelyet érdemes beszerezni. Ez a fantasztikus nyomtató egy olyan eszköz, ami háromdimenziós tárgyakat képes alkotni digitális modellekből. 
Ahol leginkább használatos az a gyors prototípuskészítés, valamint a hobbi szintű használat, de a technológia fejlődésével az ipari és orvosi alkalmazásra is lehetőség nyílhat. A 3D nyomtató additív gyártási eljárás.
Vékony rétegek lerakásával készít tárgyakat szemben a hagyományos nyomtatással.
A 3D nyomtatás egyike a 21. század forradalmian új technológiáinak, az utóbbi időben rohamosan növekszik az eladott nyomtatók száma és az áruk is egyre alacsonyabb. 
A 3D nyomtatás első példái az 1980-as években bukkantak fel, ekkor nagy és drága gépek készültek, melyek felhasználási lehetőségei korlátozottak voltak. 
A leggyakoribb adatformátum a CAD szoftver és a 3D printer között az STL fájl, mely a térbeli test felületét apró közelítő háromszögekre bontva képes tárolni. 
A színes 3D nyomtatók bemeneteként a VRML formátumot használják. Mivel nemcsak a geometriai formát, hanem a színeket is tartalmazza.
Nyomtatáskor a gép beolvassa a modell adatait és sorban egymásra illeszkedő rétegeket képez folyadékból, porból vagy sík lemezekből, ilyenformán fokozatosan felépíti a modellt a metszetekből. 
Ezeket a rétegeket, melyek alakra és vastagságra megegyeznek a virtuális modell metszeteivel, egymáshoz köti, vagy automatikusan egymáshoz tapadnak. Ennek a módszernek, azaz előnye, hogy majdnem minden formát vagy geometriai testet elő tud állítani.
A nyomtató felbontását a rétegek vastagsága és a réteg síkjában a szokásos dpi-ben vagy mikrométerben adják meg. 
A nyomtató felbontása több alkalmazás esetén elegendő pontosságú felületet hozhat létre, ha azonban ennél pontosabb alakra van szükség, a modellt a felbontásnak megfelelő ráhagyással kell kinyomtatni, majd a felesleges anyagot hagyományos szubtraktív technológiával kell eltávolítani.
Néhány additív gyártási technológia kétféle anyagot használ fel az alkatrészek előállításához. Az első anyag képezi az alkatrészt, míg a másik pedig a nyomtatás alatt egyes részek alátámasztására szolgál csupán. 
A támasztó anyagot az eljárás befejezése után leolvaszthatják vagy leoldhatják oldószerrel vagy vízzel. 
Egy olyan innovációs találmány, amely nagyon sok ember életét képes volt megváltoztatni.
Felhők
profi nyomtatókazetta nyomtatójavítás etikettnyomtatók lézersugaras nyomtató írószer litográfia felújítás nyomtatóbeállítás használata Brother színrendszer nyomtatók síknyomtatás irodaszerek üzleti mátrixnyomtató hőnyomtató szkennelő nyomtatópapír bádognyomtatás tisztítása fénymásolópapír 3d papírelakadás Nyomtatás golyóstoll hibásnyomtató színtartomány brother tulajdonságok lézeresnyomtató újrahasznosított hp szkenner tinta feliratozógépek kellékanyag Canon 3Dnyomtatás megoldások minőségipapír irodai CMYK képolvasó festékkazetta monitorszűrő iroda kellék otthoni Samsung Epson tintasugaras irodatechnika lexmark lednyomtató másolópapír ipari kisgép tintapatron hibák periféria ofszetnyomtatás digitális vezeték nyomtatótípusok 3D árazógépek toner toll gyorsfűzők kutatás fax Packard újrahasznosítás 3Dnyomtató szerviz irodaberendezés WorkForce konica patron beszorult vágógép wi duplex sebesség hibamegállapítás mappák fénymásolás nyomató canon nyomtatószerviz iratmegsemmisítő minőség nyomtatószeriz bélyegzők kellékanyagok epson led multifunkciós minolta HP irodaszer anyagbeszerzés tintasugarasnyomtató egér elhelyezése Hewlett hibajelzés Pro teszt tipográfia nélküli tanácsok Irodatechnika Konica plotter javítószerviz iratrendezés reklámanyag nyomtatóhiba optika probléma papíráru dokumentumkezelés billentyűzet elromlott klippes sharp papíradagolás lézernyomtató hálózati vásárlás beállítás tintapatronok másológép gyerekeknek töltőtoll irodafelszerelés lézertonerek szétverés stressz eco Lanier és anyag kamera nyomtatás fénymásoló javítás Pelikan Tintasugaras rajzgép nyomtatási fi zsebszámológépek reklámajándék lézer officejet mobilnyomtatás papír helyválasztás tonerkazetta mátrix ricoh
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz