Hewlett-Packard - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A HP, azaz a Hewlett-Packard története

Közzétette itt Hewlett-Packard ·
Tags: hpnyomtatóHewlettPackard
Amikor a nyomtatókról van szó, ki ne gondolna egyből a közkedvelt HP modellekre? A cég a világ egyik legismertebbje, ugyanis a jó minőségű és felhasználóbarát készülékeinek köszönhetően egyre nagyobb hírnévre tesz szert. A vállalkozás Bill Hewlett és Dave Packard nevéhez köthető, akik 1934-ben végezték el a villamosmérnök kart a híres Stanford Egyetemen.hp nyomtató
Mint minden sikertörténet esetében, most is egy kezdetleges, nehezen induló folyamatot lehet megemlíteni, ami szépen, lassan kivirágzott. Tudta, hogy a két mérnök pályafutása egy garázsban indult? Szintén érdekes tény, hogy a cég nevét egy pénzérme feldobásával döntötték el, ugyanis a Hewlett-Packard és a Packard-Hewlett opciók között kellett dönteni.
Nyilvános részvénytársasággá 1957-ben vált a cég, aminek a történelmében különféle projektek kialakítása kezdődött. Tehát, a HP márka nemcsak a nyomtatókhoz fűződik, hanem különféle szoftverekhez, hálózati hardverekhez és számítástechnikai eszközökhöz is. Bizonyára a nyomtatók után a laptopokra asszociálnak a legtöbben, amikor a HP márkát hallják.
Szintén érdekes infó, hogy a vállalkozás különféle sportegyesületeket is támogatott. Itt megemlítendő a Forma 1-es BMW Williams csapata, majd néhány évre rá pedig a Renault F1.
Tehát, amikor a HP nyomtatók között válogatunk, érdemes elgondolkodni azon, hogy mennyi munka és kihívás várta a két fiatal egyetemistát, miután elvégezték a villamosmérnöki kart és egy garázsban indították el a mára világhírűvé vált céget.
Amit a Hewlett-Packard cégről tudni érdemes

Közzétette itt Hewlett-Packard ·
Tags: HewlettPackardhpnyomtatófénymásoló
A világmárkáknak az ismerete nagyon fontos, hiszen nagyon sok embernek van egy-egy preferált márkája és azokat keresi a polcokon. Azonban sokszor téves kép alakul ki az emberek körében egy-egy márkáról, valamint nem biztos, hogy ha egy márka jó például telefonok gyártásában, akkor jó nyomtatók gyártásában is. Mi éppen ezért szeretnénk az olvasóinknak bemutatni egy olyan világmárkát, amely már rendelkezik elég szép múlttal, illetve az egyik legismertebb, ha nyomtatóról van szó.
Hewlett-Packard logoEz nem más, mint a Hewlett-Packard, vagy az ismertebb, rövidebb nevén, HP. A céget 1939-ben alapították, Kaliforniában, illetve azon belül Palo Alto-ban, továbbá ugyanitt található a székhelye is. A vezetők közül mindenképpen ki kell emelnünk két embert, Bill Hewlett-et és David Packard-ot, akiknek a vezetékneveiből lett megalkotva a cégnek a neve.
 Az iparágat tekintve, számítógép rendszerek, perifériák, szoftverek, IT területeken mozognak, természetesen elég sikeresen. 2011-es adatok szerint az árbevételük 127,24 milliárd dollár volt, valamint ebben az évben több, mint 349 ezer alkalmazottat foglalkoztattak. Korunkban úgy tekintenek rá, mint a világ egyik, ha nem a legnagyobb IT vállalata, amely egyébként a nyomtatóiról és az asztali számítógépjeiről lett híres.
Ez a cég jó példa minden álmodozó számára, hiszen ki gondolta volna annak idején, hogy mindössze 538 dollár befektetéssel, egy garázsból induló cég, akinek a tulajdonosai egy pénzérmével döntötték el a cég nevét, később a világ egyik legismertebb márkája lesz. Továbbá a HP-t a Szilícium-Völgy alapítójaként is nyugodtan emlegethetjük.Felhők
árazógépek tintasugarasnyomtató irodaszer irodaszerek zsebszámológépek hibásnyomtató Packard mobilnyomtatás mappák tintapatronok optika tintasugaras toner hibák Pro papíráru síknyomtatás vásárlás hálózati ipari kellék rajzgép papírelakadás javítás 3Dnyomtató Tintasugaras 3D képolvasó Samsung nyomtatópapír canon tinta beállítás töltőtoll színrendszer epson nyomtatókazetta vezeték nyomtatószerviz fi 3Dnyomtatás nyomtatóhiba iratrendezés nyomtató reklámanyag officejet újrahasznosítás nyomtatójavítás másolópapír papíradagolás lézertonerek fénymásolás újrahasznosított kellékanyagok sharp klippes profi írószer nyomtatóbeállítás plotter minőségipapír litográfia irodatechnika kamera probléma irodaberendezés iroda HP helyválasztás wi tintapatron 3d irodai egér kisgép minőség szerviz duplex fénymásolópapír lézersugaras sebesség WorkForce tanácsok Konica gyerekeknek led nyomtatótípusok nyomtatók patron hp otthoni tulajdonságok Epson billentyűzet és fénymásoló kellékanyag reklámajándék stressz nyomtatószeriz anyag felújítás Brother nélküli konica fax Nyomtatás gyorsfűzők festékkazetta papír üzleti hőnyomtató megoldások dokumentumkezelés szkenner irodafelszerelés lexmark tipográfia tonerkazetta beszorult multifunkciós nyomtatási elromlott anyagbeszerzés etikettnyomtatók tisztítása bádognyomtatás mátrixnyomtató másológép lézernyomtató golyóstoll digitális lednyomtató lézer elhelyezése brother Canon CMYK nyomtatás használata eco feliratozógépek Lanier Hewlett iratmegsemmisítő ricoh Irodatechnika szétverés Pelikan nyomató bélyegzők szkennelő ofszetnyomtatás hibajelzés toll javítószerviz mátrix hibamegállapítás minolta vágógép lézeresnyomtató kutatás teszt színtartomány periféria monitorszűrő
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz