Irodatechnika - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mi a teendő a régi fénymásolóval, nyomtatóval

Közzétette itt Irodatechnika ·
A technológia rohamos fejlődőse miatt hamar azon veszi magát észre az ember, hogy a pár éve vásárolt táblagép, mobiltelefon laptop vagy épp fénymásoló igencsak az idejét múlta.
fénymásoló nyomtatóAz a fénymásoló vagy nyomtató, ami például 2016 elején az egyik legjobbnak mondható, megeshet, hogy 2017 végére már nem jelent többet egy lejárt darabnál, amire már nem sok mindenkinek van szüksége.
Ilyenkor sokan a csere mellett döntenek, kiszemelve azt a modern gépet, ami aztán pár év múlva ismét erre a sorsra jut.
Felmerül hát a kérdés, hogy mi lesz a régi szerkezettel, hova kerül a régi fénymásoló vagy nyomtató és mi a helyes választás ilyenkor?
Ha például ezek a berendezések még igen jól működnek, akkor azokat el lehet adni. Számos oldal foglalkozik a használt termékek forgalmazásával, ezért itt nyugodtan próbálkozni lehet. Abban az esetben, ha a kellék már nem működik és csak egyetlen alkatrész az ok, akkor azt el lehet adni alkatrésznek.
Ez is igen felkapott manapság és egyre többen élnek ezzel a lehetőséggel. Illetve a cserét számos nagyobb cég is elősegíti, akárcsak a Dell, Xerox és HP.
Ezeknek az oldalán megtekinthetőek azok az opciók, amikkel, ha új gépet vesz a vásárló, akkor valamennyivel olcsóbban jut hozzá az újhoz. Talán ez tűnik az egyik igenis megfontolandó lehetőségnek.A nagy teherbírású irodai megoldás

Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: irodainyomtatóiparinyomtatás
Nyilvánvalóan vannak olyan irodák is, ahol napi szinten temérdek nyomtatást kell végrehajtani. Egyértelmű ilyenkor, hogy egy kisebb nyomtató nem tudja kielégíteni az igényeket.
irodai nyomtatóA cégvezetőknek és menedzsereknek pontosan emiatt kell a nagy teherbírású irodai berendezések mellett dönteni, amelyekkel a 70 lap/perc sebesség is könnyedén elérhető.
Mielőtt bárki is megvásárolja azt, amit kiszemelt, érdemes bizonyos tudnivalókat észben tartani.
Nem vitás, azt a fajtát kell megvenni, amelyiknél adott a magas termelékenység.
Az igazán optimális választás lehet az a típus, amelyik 80 lap/perc sebességgel, színes nyomatok esetén 70 lap/perc sebességgel nyomtat, akár 300 g/m² súlyú és SRA3 méretű rugalmas hordozókat is képes kezelni, és maximális papírkapacitása eléri a 9300 lapot.
Mivel egyre nagyobb hangsúly esik a felhasználói élményre is a nyomtatást tekintve, tanácsos ezt is szem előtt tartani.
Egyes modelleknek hála adott a személyre szabható, nagy 21,3 cm-es érintőképernyős, egyedülálló felhasználói élmény. A gyakori feladatok elvégzését egyszerűsítheti egygombos vezérléssel, így időt és energiát takarítva meg. A mobil munkavállalók hordozható készülékükön keresztül egyszerűen végrehajthatják a dokumentumok nyomtatását és beolvasását.
Technológiai kiegészítők az irodába

Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: vezetéknélküliegérésbillentyűzetmonitorszűrőegér
Az irodai munkakörben dolgozók már tudják, hogy a jól felszerelet munkahely nagymértékben megkönnyíti a feladatok lebonyolítását.
Minden berendezésnek megvan a maga szerepe, ami által alaposan elvégezhetőek a teendők.
A nyomtató vagy a fénymásoló csak egy azon kiegészítők közül, amelyek nélkülözhetetlenek a papírmunka elvégzéséhez, vagy épp a számítógépes ügyintézéshez.irodai kiegészítők
Mivel manapság már minden digitalizált formában található meg, mondani sem kell, mennyire fontosak a számítógépek és azok kiegészítői.
Az egér, billentyűzet és a különféle adapterek által végezhető el a napi munka, az ügyfelek felkeresése, ajánlatok kiküldése és az információk továbbítása. Sok olyan iroda van, amelyikben elavult kiegészítőkkel kínlódnak a munkások, ez pedig sokkal hosszabb folyamatokhoz vezet.
Napjainkban számos technológiai kiegészítő áll a rendelekzésünkre, így hát a vezeték nélküli egér és billentyűzet nagymértékben megkönnyíti a számítógép kezelését.
Az egéralátét is fontos kellék, hiszen nagyon zavaró, amikor az egér nem csúszik megfelelően. A monitorszűrők is jelentős szereppel bírnak, elvégre aki napi 8 órán át a képernyő előtt tevékenykedik, az jogosan félhet attól, hogy romlik a látása.
Egy ilyen kiegészítő azonban nagyon hasznos és véd a hasonló veszélyek ellen.
Számos olyan kütyü szerezhető be már akár online is, amelyek megkönnyítik az irodában dolgozók feladatát. Ez pedig nemcsak a munkásoknak jó, hanem a főnököknek is, elvégre a jobb teljesítmény a cég javára válik.
Milyen nyomtató kell egy kis irodába?

Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: üzletinyomtatómultifunkciósnyomtatówifinyomtató
Rengeteg irodavezető úgy gondolja, hogy egy kisebb irodába biztos megfelelő lesz majd egy kisebb teljesítményre képes berendezés is. Sajnos az esetek többségében ez nem igaz, és a megvásárolt típus a sok munka miatt sokkal hamarabb tönkremegy majd. WI-FI nyomtató
Milyen tulajdonságokkal rendelkező változat mellett tanácsos hát dönteni?
Egyértelműen főszerep jut a megbízhatóságnak, minőségnek és a gyorsaságnak is. Ezért is tanácsos nagy papírkapacitású nyomtatókat és multifunkciós készülékeket megvásárolni, beszerezni, amelyek többoldalas dokumentumokat is igazán egyszerűen kezelnek, amit lehetővé teszt a beépített 60 lapos automatikus dokumentumadagoló.
A nagy sebességű üzleti célú nyomtatásnak, és a gyors első nyomat funkciónak köszönhetően, nem kell többé várakozni a dokumentumai miatt.  A kis irodákba való multifunkciós nyomtatókkal a gyakran használt műveletek is elmenthetőek, és a következő alkalommal gyorsan hozzájuk lehet férni.
Emellett igen lényegesnek bizonyul manapság már a vezeték nélküli megoldás. Sok nyomtatónál már egyértelműen elérhető a Wi-Fi és Ethernet kapcsolatok, amelyeknek köszönhetően könnyedén megoszthatóak a nyomtatási és lapolvasási funkciók, valamint bárhonnan nyomtathat a felhasználó.
A vezeték nélküli nyomtatás okostelefonról és táblagépről is roppant könnyedén, gondmentesen megoldható a megfelelő szoftver segítségével. Tanácsos hát a mai rohanó világban a vezeték nélküli hálózaton keresztül megoldani bizonyos irodai gondokat.
Az irodai kisgépek fontos szerepe

Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: feliratozógépeketikettnyomtatókzsebszámológépekárazógépekbélyegzők
Mindenki tudja, hogy az irodai élet nélkülözhetetlen kelléke a nyomtató, szkenner és a fax. Azonban ezzel még nem merül ki a kötelező kiegészítők listája, hiszen számos egyéb tartozékra is szükség van annak érdekében, hogy egyszerű és átlátható legyen a munka.
Az irodai kisgépek nagy mértékben hozzásegítik az adminisztratív feladatokat végző személyt, hogy jobban tudja rendszerezni a dolgokat az asztalon és egyszerűbben megtalálja a különböző szerződéseket, nyomtatványokat és egyebeket.
Például a tűzőgép segít abban, hogy az ugyanabba a kategóriába tartozó iratokat egy kupacban tárolhassák. Ez nagyon hasznos olyankor, amikor át kell vizsgálni néhány szerződést, és egy helyen található meg mindegyik ahelyett, hogy egyenként kellene összeszedni őket.
A lyukasztók sem hiányoznak egyetlen irodából sem, ráadásul egyre modernebb kialakításnak örvendenek ezek a kisgépek is.
Megtalálható úgy az asztali, mint az elektromos, nagyteljeseítményű és a speciális lyukasztó is.
Első hallásra például a kapocskiszedőnek nem tulajdonítunk túl nagy figyelmet, viszont amikor szükség van rá, akkor bizony mindenki örül, hogy fel van szerelve ezzel az iroda.
A feliratozógépek, etikettnyomtatók, zsebszámológépek, árazógépek, és bélyegzők szintén elengedhetetlenek az irodai munkakört betöltő egyének fiókjából.
A hatékony munkavégzés érdekében roppant fontos, hogy minden kisgép kéznél legyen és bármikor használni lehessen őket.Az iratrendezés megkönnyíti az irodai munkát

Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: iratrendezésgyorsfűzőkklippesmappák
Ha Ön is irodában dolgozik, akkor biztosan tapasztalta már, mekkora zűrzavar tud olykor kerekedni.
Nem elég, hogy napi szinten számtalan iratot kell kitöltenie és biztonságosan elraknia, de ugyanakkor azt is tudnia kellene, hogy mit hol keressen.
Mindez emberileg lehetetlen, hiszen senki nem tudja segítség nélkül megjegyezni ezeket. Szerencsére az iratrendezés különböző kellékei megkönnyítik ezt a feladatot és nagyon hatékonyan kategóriákba szervezheti a bizonyos szerződéseket vagy egyebet.
Döntse el, hogy milyen tényező alapján akarja ezeket elraktározni, majd helyezze a polcra a felcímkézett dossziékat.
Megkülönböztetheti a számos kategóriát a címkén szereplő kulcsszavak, vagy épp a dossziék színe és típusa alapján is. A gyorsfűzők és klippes mappák is a segítségére lehetnek, és természetesen ez a kategória is széles választékkal várja az érdeklődőket.
Ami pedig az elválasztólapokat illeti, nem szabad elfelejtkeznie róluk sem.  A nagyon fontos iratokat tokokkal védheti meg bármilyen típusú károsodástól, hiszen ilyenkor sosem lehet eléggé felkészültnek lenni.
Elég egy rossz mozdulat és máris kávé ömlött a szerződésre, amiért heteken át járkált és amit nagy gondok közepette intézett el és iratott alá.
A hasonló kellemetlenségek elkerülése végett gondoskodjon még időben a megfelelő óvintézkedésekről és a fontos iratok rendezéséről és biztonságos tárolásáról.
Számos kiegészítő segíti elő azt, hogy minden gond nélkül menjen végbe a munkahelyén.A fax még mindig fontos kellék

Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: fax
Amikor az irodai felszerelésekről beszélünk, a nyomtató és fénymásoló első helyen szerepel. Azonban, akármennyire is elterjedt az internet világa, a fax még mindig fontos szerepet játszik a bizalmas információk küldésében. fax
Mivel az interneten áramló infókat egy ügyes hacker feltörheti, teljesen érthető, hogy a céges dolgokat, szerződéseket, nyomtatványokat még mindig nagyon sokan faxolják el.
Felépítését illetően több típus is megtalálható, hiszen értelemszerűen, a kor fejlődésével a fax gépek is folyamatos újításokon estek át.
Az első készülék az 1843-as évekre nyúlik vissza, amikor a skót Alexander Bain letette a fax alapjait, amit természetesen akkor még nem így nevezett. Néhány évvel később Frederik Bakewell újított a találmányon és elnevezte másolós telegráfnak.
1865-ben pedig már elindult az első kereskedelmi összeköttetés a fax gépek terén, mégpedig Giovanni Caselli jóvoltából. Természetesen, amíg elérkezett a mai modern alakjáig, számos feltaláló alakította és formálta a készüléket, mígnem 1966-ban elkészült a mai értelemben ismert fax, mégpedig a közismert Xerox Corporation által.
A kezelése egyszerű, hiszen néhány gombnyomásra van csak szükség az üzenet továbbítására. Azonban a karbantartás sem elhanyagolandó, hiszen a jó működés érdekében szükség van arra, hogy bármilyen probléma esetében mihamarabb felkeressen egy szakértőt, aki kicseréli a meghibásodott kiegészítőket és ismét használhatóvá varázsolja a készüléket.Az irodaszerek nélkülözhetetlen jellege

Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: irodaszerekirodafelszerelés
Ahhoz, hogy egy irodában minden sínen működjen, és ne okozzon gondot a fontosabb irodaszerek hiánya, szükséges beszerezni bizonyos eszközöket.
Teljesen érthető, hogy az irodaszerek pótolhatatlan alkotóelemei a gördülékeny munkának. Ennek elérése érdekében mindenképp időt kell arra szánni, hogy csakis az igényeinket teljes mértékben kielégítő és megfelelő minőségű irodaszerek és irodafelszerelés álljon a munkatársak rendelkezésére. irodaszerek
Ez azért roppant fontos, mert így bizonyos munkafolyamatokat le lehet egyszerűsíteni és meg lehet könnyíteni. Mint azt tudjuk, számos esetben remekül jön az, ha minden kellékből van elég, hogy azok a helyükön vannak, és bármikor hagyatkozhatunk rájuk.  
A Copy Trio webshopja a fent leírtakat gond nélkül biztosítani tudja. Mindenki, aki a cég weboldalára látogat, garantáltan megtalálja azt az eszközt, amelyik épp az irodából hiányzik. A változatos kínálatában Ön is megtalálja az összes nélkülözhetetlen irodaszert és mindenegyes olyan irodai kiegészítőt, ami egy adott iroda probléma nélküli működéséhez teljes mértékben kell.
A színvonalas és megbízható irodaszerek óriási kínálatával állunk az Ön és irodája rendelkezésére. Sőt, azt még nem is említettük, hogy ezeket reális áron garantáljuk, olyan kedvezményeket biztosítani, melyeknek ellenállni nem lehet.
Nem érdemes habozni, így hát vegye igénybe szolgáltatásunkat bátran és bízza ránk irodája teljes körű ellátását. Ha nem szeret bajlódni az utazással, akkor sincs gond, ugyanis mi a szállítást is megoldjuk.
Elég, ha csak elküldi nekünk az irodájából hiányzó kellékeket, és mi már rögtön postázzuk is a kellékeket. Megbízható és rugalmas partnerként garantáljuk az Ön számára a megfelelő irodaszerek nagy választékát. Magyarország egész területén szállítunk, ezért nem kell attól tartani, hogy az Ön cégét nem érjük el. Bátran adja le a rendelést, és a többit majd mi elintézzük.

Azt is érdemes tudnia cégünkről, hogy nagyobb mennyiség megrendelése, illetve folyamatos irodaellátás esetén a webshopunkban fellelhető kiemelkedő árakat még egyedibbé tudjuk átalakítani az Ön és irodája számára.
Válasszon bátran az oldalunk kategóriáiból, vagy csak nyugodtan írja be a keresett terméket könnyedén fellelhető keresőbe.
Abban az esetben, ha így sem sikerült a keresett terméket megtalálni, ne habozzon hívni minket, ugyanis mi rögtön segítünk.
Alap vagy multifunkciós nyomtatók?

Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: nyomtatómultifunkciósnyomtatónyomtatójavítás
Mielőtt választ adnánk a kérdésre, fontos meghatározni mindkét fogalmat. Az alap kategóriába tartozó berendezések csakis nyomtatásra alkalmasak, és ide sorolhatjuk a tintasugaras és a lézeres nyomtatókat.
A multifunkciós nyomtató, amint az a nevében is benne van, egyszerre több funkciót is ellát: ide tartozik a szkennelés, nyomtatás, fénymásolás és faxolás.
nyomtató javítás
Azt, hogy kinek melyikre van szüksége, mindenki el kell döntse saját magának, ugyanis a rendeltetés összefügg azzal, hogy milyen célra keres nyomtatót.
Aki otthon szeretne néha nyomtatni, és tudja magáról, hogy ezen a funkción kívűl nem igazán lesz szüksége másra, annak természetesen nem ajánljuk, hogy pénzt költsön a multifunkciósra, mert nem fogja kihasználni.
A sima nyomtatók tökéletesen megfelelnek arra, hogy nagyobb mennyiségű dokumentumokat vagy képeket nyomtasson, akár színesben, akár fekete-fehérben.
Ha azonban egy irodába szeretne vásárolni egy ilyen berendezést, akkor ajánlatosabb a multifunkciósban gondolkodni, mivel az irodai élet során biztosan szüksége lesz a faxra és a szkennerre is, arról nem is beszélve, hogy a fénymásolás elengedhetetlen.
Ezért kár lenne 4 különböző géppel foglalni a helyet, hiszen egy nagyobb berendezés mind a 4 funkciót biztosítani tudja.
A kezelésük is egyszerű, és nagyon jól bírják a strapát. Ha pedig a túlzott használat miatt esetleg elromlik vagy meghibásodik egy bizonyos részük, akkor sem kell megijedni, mert ezeket a nyomtatókat nagyon jól meg lehet javítani, ha a megfelelő szakember kezeire bízza.
Nem kell egyből azon gondolkodni, hogy egy vagyont adjon ki egy újra, mert felesleges. A megjavított nyomtatók további hosszú időn át fognak remekül működni.
Milyen papírt használjak?

Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: nyomtatópapírminőségipapír
A nyomtatás folyamata igen egyszerű. Nincs másra szükségünk, csak egy jó nyomtatóra és végtelen mennyiségű papírra, amelyre nyomtatunk. Mindez egyszerűnek és jelentéktelennek tűnik. A nyomtató papírra azonban sokkal több figyelmet kell szánnunk, mint azt gondolnánk.
nyomtató kazettatöltés
Nem mindegy ugyanis, hogy milyen papírt teszünk a nyomtatóba. Mivel nagyon hamar elfogyik, ezért igyekszünk a legolcsóbbat vásárolni, hiszen gyakran fel kell tölteni a papírkészletünket.
Arra azonban kevesen gondolnak, hogy a papírok között is ajánlatos válogatni. Egy gyenge minőségű papír vagy etikett nyomtatásnál megtörténhet, hogy beakad az adagolóban lévő papír.
Aki már járt így, az tudja, hogy ha egyszer megtörténik, utána egyre gyakrabban előfordul. Egy ilyen eset pedig jelentősen hátráltathat bennünket a munkánkban.
Kinek van kedve azzal eltöltenie az idejét, hogy minden nyomtatás során a beakadt papírt próbálja kiszedni a nyomtatóból?
Épp ezért ajánlatos minőségi papírt használni. Nem sokkal drágább, mint a többi, azonban hosszú távon jelentősen megkönnyíti a nyomtatási munkálatainkat.
A környezetbarátok számára pedig kapható újrahasznosított nyomtató papír, amely ugyancsak megfelel a célra, és teljes mértékben újrahasznosított papírból készült. Egyaránt alkalmas nyomtatókba, fénymásolókba vagy egyéb irodai gépekbe.
Hasznos tipp az irodában dolgozóknak:
A papír mindig is kelleni fog, ráadásul nagy mennyiségben. Ezért ha elindulunk a papírvásárlásra, akkor ne spóroljunk a mennyiségen. Jobb ugyanis egyszerre megvenni többet, mint később azzal tölteni az időnket, hogy minden hétvégén újra meg újra rendeléseket adunk le nyomtató papírra. Akármennyit is veszünk egyszerre, egy biztos: a papír nem fog ránk maradni, hiszen mindig is szükség lesz rá.
Miért is fontos a mai napig egy fax az irodában?

Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: fax
Manapság is minden jólműködő iroda egyik elgendhetetlen kellékét jelenti a fax. Ennek talán a legkiemelkedőbb oka, hogy csak a telefonvonallal összekötve egy másik, távoli faxhoz gondmentesen el tudja juttatni a sok esetben fontos tartalmat papír formában.
Még akkor is nagy szerepet tulajdoníthatunk a faxnak, ha tisztában vagyunk vele, hogy az e-mail szép lassan teljes mértékben átveszi a fax szerepét. Ám ne felejstük el, hogy bizonyos esetekben csak a fax jelenti a biztos megoldást.
Talán azért is örvendett és örvend a mai napig nagy sikernek a faxkészülék, ugyanis roppant egyszerű a haszálata. Ha a készülék áramforrása biztosítva van, és emellett rendelkezik telefonkapcsolattal is, akkor már csak a küldésre szánt papírra és a címzett faxszámára van szükség, és már indulhat is az infomrációközlés.
Ilyenkor nem árt betartani a bizonyos irodai etikett előírást, azaz a dokumetumnak tartalmaznia kell megfelelő fedőlapot, fogadónévvel, faxszámmal és/vagy telefonszámmal ellátva.
Ha ez megvan, a dokumentum mehet a fax adagolójába, és a tárcsázás után el is küldhetjük a csomagot. Ezt követően a készülék beszkeneli a dokumentumot, majd megkezdi a kapcsolatfelvételt a másik faxszal. Az üzenet befejeztével készülékektől függően visszaigazolás, kijelzőn megjelenő üzenet jelzi a kommunikáció sikerességét vagy sikertelenségét.
A fénymásolópapír tárolása

Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: fénymásolónyomtatás
Bizonyára sokan tapasztalták már, hogy egy elakadt nyomtatás vagy egy nem megfelelő fénymásoló papír megkeserítheti az irodai munkát, hiszen ha egyszer elakad a papír, máskor el fog. Hiába nyitjuk fel a nyomtatót és vesszük ki az elakadt papírt, vagy hiába rendezzük el újra a papírokat, egy újabb használatkor megint megtörténik a hiba. Sajnos ez az általános tapasztalat.
Ezért fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen fénymásoló- vagy nyomtatópapírt tartunk az irodában. Nemcsak a minőség fontos, de az is, hogyan tároljuk a papírokat. Az utóbbi szempontot azonban nagyon kevesen tartják fontosnak, pedig igenis az.
Amire figyelnünk kell: nem szabad magas páratartalommal rendelkező helységben tárolni a papírt, mert magába szívja a levegő nedvességtartalmát és a nyomtatásnál már meg is van az elakadás.
Ezen felül, bármennyire is szeretnénk a legolcsóbban megúszni a papírvásárlást, az olcsó papír nem jelenti feltétlenül azt, hogy megfelelő is.
Inkább vegyünk minőségi terméket, amelyik nem akad el és nem töltjük el feleslegesen az amúgyis oly kevés időnket azzal, hogy a papírt szedegetjük ki a nyomtatóból. Jobb esetben. Előfordulhat az is, hogy ki sem tudjuk szedni, mert több részre szakad benne.
Milyen irodai kisgépek vannak a jelen piacán?

Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: irodatechnika
Az irodában különféle kisgépek vannak. Ezek mind szükségesek ahhoz, hogy jól működjön az irodai munka. 
Szükség van számológépekre és adapterekre. 
A zsebszámológépek jól jönnek, ha számításokat kell végezni a mindennapi munka során. Egy ilyen kiváló kis szerkezet nagyon jól tud jönni. A Copy Trio Kft kínálatában megtalálhatóak zsebszámológépek, asztali számológépek, tudományos számológépek, szalagos számológépek és tartozékaik.

Mindenfajta számológépet megtalál, amire csak szüksége lehet. Az iratok rendezéséhez szükség van tűzőkapcsokra is, ezek is többféle kínálatban találhatóak meg az oldalon. 
Tűzőkapcsok No. 10-es tűzőgépekhez, tűzőkapcsok 24/6-os tűzőgépekhez, tűzőkapcsok nagyteljesítményű tűzőgépekhez, és speciális tűzőkapcsok, minden, ami a mindennapi munkát szolgálja. A hivatalos iratokhoz kellenek bélyegzők is. A Copy Trionál ebből is talál választékot.

Bélyegzők, bélyegzőpárnák, bélyegzőfestékek mind megtalálhatóak. Dátum-, és dátum és szövegbélyegzőt egyformán talál. Utóbbi 12 féle szöveggel. Az irodai kisgépekhez tartoznak az árazógépek és tartozékaik, mint például az árazógép festékhengerek. Kiegészítők az elemek, tölthető elemek, elemtöltők, minden olyan apró technikai eszköz, amire szükség van a mindennapok során. Nézzen szét kínálatunkban, és biztosan talál kedvére valót.

A Copy Trio kínálata széleskörű, minden irodai eszközt megtalál a kínálatukban, amire csak szüksége lehet az irodai munka során. Válassza ki a megfelelő eszközt, és vásárolja meg. Legyen az etikettnyomtató, árazógép, asztali lyukasztó, tűzőgép, kapocskiszedő, miegymás. 
Az irodai kisgépek nagy választékban kaphatóak a Copy Trio kínálatában. Széles választék, kedvező árak. Próbálja ki!
Tudtad, hogy a nem megfelelő papíradagolás is gond lehet?

Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: nyomtatópapíradagolás
A nyomtatót napjainkban gyakorlatilag egy olyan készülék, amely egyetlen irodából sem hiányozhat, hiszen hivatalosa papírokat gyakorlatilag lehet, hogy bármelyik percben ki kell majd nyomtassunk. Nos, általában nem is hiányzik a nyomtató, viszont nem minden egyes esetben tudjuk azt megfelelően kezelni, hiszen időközönként adódhatnak fennakadások. Nos, egy ilyen probléma lehet a nem megfelelő papíradagolás is.

Ebben a cikkben szeretnénk egy picit részletesen boncolgatni ezt a témát. Ennek egyik oka lehet, ha nincs megfelelően beállítva a papírvezetők. Ehhez ellenőröznünk kell, hogy a papírkazettában, illetve a többcélú tálcában a papírvezetők a papírméretnek megfelelően vannak-e beállítva.

Előfordulhat az is, hogy a papírforrás beállítása nem ideális. Ezt az alkalmazásban, illesztőprogramban tudjuk ellenőrizni.

Egy gyakori ok szokott lenni, ha kifogy a papír a papírforrásból. Ilyenkor nyilván, helyeznünk kell még a készülékbe papírt.

Egy másik ok lehet, hogy a papír mérete eltér a nyomtatóillesztőben kiválasztott mérettől. Ilyenkor ellenőrizzük, hogy az illesztőprogramban a megfelelő papírméretet adtuk-e meg.

További ok lehet az is, ha egyáltalán nem választottuk ki a papír méretét, típusát. Ezt is az illesztőprogramban tudjuk beállítani, általában a Printer Settings, magyarul Nyomtatóbeállítások menüpont alatt.

A túl sok papír is gondot okozhat. Célszerű ellenőrizni, hogy nincs-e túl sok papír a papírforrásokban. Ezeknek a kapacitásáról általában a használati útmutatókban pontos adatok szerepelnek.Tintasugaras nyomtató vs. lézersugaras nyomtató

Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: lézersugarasnyomtatóTintasugarasnyomtató
A tintasugaras és lézersugaras nyomtató előnyeiről és hátrányairól értekezést lehetne írni, itt csak egy cikk helyünk van, így röviden összefoglalva érintjük a témát. A tintasugaras nyomtatónál és a lézersugaras nyomtatónál is minden funkció megosztható hálózatban.

A fizikai méretekről szólva, egy tintasugaras nyomtató közel 12 kg, ez megegyezik egy lézersugaras tömegével. Utóbbi nyomtatási, másolási sebessége 30 oldal/perc. Egy tintasugaras nyomtatási sebessége max. 35 lpp (mono).

Egy tintasugaras ADF-je, ez az automatikus dokumentumadagolót jelenti, 35 lap, egy lézersugarasé ezzel szintén megegyező 35 lapos. Egy lézersugaras kimeneti papírtálcája 100 lapos, egy tintasugaras csak 50 lapos, ez a fele a lézersugarasénak. Egy tintasugaras memóriája 128 MB-os, addig egy lézersugarasé 64 MB-os, ez szintén fele a tintasugarasénak.

Az összehasonlítás véletlenszerű, így nincs is értelme egy olyan kérdésnek, hogy vajon melyik a jobb, a tintasugaras vagy a lézersugaras-e. Itt csak két prototípus összehasonlításáról van szó. A lézersugaras felbontása 600 x 600 vagy 2400 x 600 dpi (HQ1200), másolás 600 x 600 dpi, addig egy tintasugarasé max. 1200 x 6000 dpi, ami lényegesen jobb, mint a lézersugaras változaté. Felbontásában jobb a tintasugaras.
Irodai papíráru

Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: irodaszerpapíráru
Egy irodában mindig rengeteg papír van. Rengeteg különbözőféle papír. Az irodai eszközök tárháza szinte kimeríthetetlen. A Copy-Trio Kft. rengeteg irodaszert kínál nekünk. Irodai papíráruik sora végtelen. A nyomtató- és másolópapíroktól kezdve, de ezen belül is a 80 g-os irodai papírok, magas grammsúlyú irodai papírok, színes másolópapírok, leporellók, A4 leporellók, A3 leporellók, indigók, gépi indigók, kézi indigók, füzetek, gyűrűskönyvbetétek, kötött és tűzött füzetek (A4) széles skálája elérhető.

Az olyan hagyományos papírfajtáktól mind a rajzlapok, írólapok, vázlatfüzetek, a speciális papírokon át, mind a hőpapírok, pénztárgépszalagok, faxpapírok, vagy önátírótömbök, rovatolt papírok, egészen az egyszerű borítékokig, de itt is, az öntapadós borítékokig, szilikonos borítékokig, légpárnás, Kraft és gascofil borítékokig széles választék megtalálható az irodai papírszerekből.

Válasszon és vásároljon nálunk, a Copy-Trio Kft. gazdag választékkal várja kedves és leendő ügyfeleit webáruházában. Rendeljen tőlünk, nem bánja meg, a webshopból minden könnyen elérhető, amire egy irodában szükség lehet. A webáruház a vásárlás legegyszerűbb módja, használja Ön is bátran ezt a szolgáltatást. Kényelmes, egyszerű, és több is belefér kosarába, mint azt hinné! Próbálja meg, megéri!
Irodatechnika és még mindig irodatechnika

Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: Irodatechnikairatmegsemmisítővágógépfax
Egy irodában a kiszolgálóeszközöknek van a legnagyobb szerepük. Így a technikára jelentős szerep hárul. Az irodatechnika igen fontos dolog. Figyeljen oda rá, hogy a megfelelő eszközök vegyék körül irodájában, mint ahogy mi a Copy-Trio Kft.-nél odafigyelünk az irodai berendezések minőségére.

Az iratmegsemmisítőktől kezdve, ebből is többfajta – személyi iratmegsemmisítő, iratmegsemmisítők kis és otthoni irodába, iratmegsemmisítők közepes irodába, iratmegsemmisítők közepes és nagy irodába, iratmegsemmisítők csak nagy irodába és e mellé kiegészítők iratmegsemmisítőkhöz, mindez webáruházunk kínálatából.

Vágógépek több, különböző fajtájú, karos vágógépek, görgős vágógépek, kiegészítők vágógéphez, paszpartu vágók. Egy vágógép mindig jól jön az irodában. Faxokból és kiegészítőikből is többféle van: tintafilmes faxkészülékek, hőtranszferes faxkészülékek, lézeres faxkészülékek, hőpapíros faxkészülékek.

A kínálat egyedi és változatos. Széles választék érhető el faxgépekből is, ugyanúgy, mint a fentebb sorolt iratmegsemmisítőkből is. A spirálkötést megkönnyíti a készleten lévő spirálozógép, műanyag spirálok, fém spirálok, előlapok, hátlapok.

Mindezekkel a széles kínálattal várjuk kedves ügyfeleinket a Copy-Trio Kft.-nél, webáruházunkból kedvére rendelhet. A webshop éjjel-nappali.
Felhők
kamera Lanier Canon fénymásoló tintapatron festékkazetta elhelyezése lézertonerek fénymásolás beszorult kellékanyag ipari reklámanyag újrahasznosított officejet toll elromlott újrahasznosítás probléma irodatechnika vágógép anyagbeszerzés toner felújítás optika Brother tipográfia és Pelikan mátrixnyomtató tulajdonságok rajzgép WorkForce hibák patron Hewlett klippes canon nyomtatási síknyomtatás javítás Nyomtatás fénymásolópapír 3d hibamegállapítás színtartomány nyomtatóbeállítás tisztítása nyomtatószeriz vásárlás billentyűzet gyerekeknek másológép CMYK használata tintapatronok nyomtatók képolvasó hálózati megoldások szkenner nyomtatókazetta Packard irodaszer eco ricoh nyomató lézer írószer mappák tonerkazetta fi papír másolópapír golyóstoll irodafelszerelés konica lézeresnyomtató beállítás monitorszűrő kellékanyagok papíradagolás kutatás stressz töltőtoll otthoni árazógépek wi reklámajándék nyomtatópapír 3D papírelakadás fax mátrix egér hibásnyomtató lézernyomtató hibajelzés led irodai sebesség hp iratmegsemmisítő lednyomtató ofszetnyomtatás iratrendezés vezeték Pro dokumentumkezelés 3Dnyomtató irodaberendezés plotter javítószerviz lexmark Konica minolta kellék szerviz nyomtatás iroda feliratozógépek hőnyomtató kisgép tintasugaras HP bádognyomtatás minőségipapír etikettnyomtatók periféria zsebszámológépek bélyegzők Samsung nélküli nyomtatószerviz Tintasugaras nyomtatótípusok sharp Epson teszt nyomtató gyorsfűzők nyomtatóhiba üzleti minőség mobilnyomtatás szkennelő színrendszer epson tanácsok 3Dnyomtatás anyag tinta duplex papíráru lézersugaras helyválasztás multifunkciós digitális brother szétverés litográfia nyomtatójavítás tintasugarasnyomtató irodaszerek profi Irodatechnika
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz