LED nyomtató - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A LED nyomtatók előnyei

Közzétette itt LED nyomtató ·
Tags: lednyomtatólednyomtató
Ez a fajta nyomtatógép elég sok ideje van már a piacon, pontosan a 90-es évek végén indult elhódító útjára. De azért elég sok idő telt el azóta, mire a lézernyomtatók vetélytársaként kezelték őket. A működésük nagyrészt egyezik a lézernyomtatókkal, de az egyik előnye az, hogy a fényhenger megvilágításához nem igényel lézert, hanem egyszerűen apró LED-ek a papír teljes szélességét átfogó sora világítja meg.
A technológia előnye a lézeressel szemben az, hogy kevesebb mozgó, ezáltal kopásnak kitett alkatrészben is láthatóvá válik. És ezáltal a LED nyomtatók előállítása is sokkal olcsóbb. Nagyon szuper ez a kis gépezet, rengeteg jó tulajdonságot foglal magába. A LED-fejek és a fényhenger ráadásul még kis helyet is foglal, emiatt a színes nyomtatóknál egymás mellett nagyon kényelmesen elférnek. Ennek segítségével nagyon könnyen létre lehet hozni a kisméretű nyomtatógépeket. A LED márkájú gépek sokkal gyorsabbak a lézeresnél, de persze ez is a tervezéstől függ.
Lézer nyomtatókkal az a helyzet, hogy sorra meg kell tapogatnia a hengert a rendszer henger, és forgó tükrök segítségével, míg ezt a bonyolult folyamatot a LED nyomtatók kihagyják. A színes nyomtatásnál pedig még bonyolultabb a helyzet, hiszen a lézeres gépezet, minden alapszínnél a papírnak keresztül kell menniük a hengereken.
A LED-es nyomtatóknál viszont egymás mellé vannak helyezve a festékezők, így elég, ha a papír csak egyszer megy végig. Érdekes dolgok ezek, amelyekről jó az, ha informáltak vagyunk.
Felhők
hibajelzés gyerekeknek reklámanyag nyomtatószeriz billentyűzet probléma mobilnyomtatás nyomtatók helyválasztás kellékanyagok Pro megoldások kamera másolópapír duplex 3Dnyomtató kellék iroda szerviz egér brother beállítás toner hp officejet CMYK festékkazetta Hewlett HP síknyomtatás vágógép másológép iratrendezés Nyomtatás fénymásoló lézeresnyomtató tonerkazetta nyomtatótípusok sebesség Epson litográfia tintasugarasnyomtató anyagbeszerzés töltőtoll patron elhelyezése nyomtatószerviz rajzgép wi irodai hőnyomtató digitális mappák vásárlás felújítás bélyegzők periféria nyomtatókazetta gyorsfűzők eco 3Dnyomtatás Lanier 3D lednyomtató feliratozógépek színtartomány hibásnyomtató tipográfia papír javítás klippes tisztítása színrendszer árazógépek minőség lézertonerek zsebszámológépek javítószerviz bádognyomtatás nyomató Canon nyomtatópapír fénymásolás nélküli tanácsok Brother monitorszűrő Tintasugaras papíráru írószer nyomtatási lézer papírelakadás képolvasó üzleti hibamegállapítás kellékanyag kutatás stressz használata tintasugaras tintapatronok lézernyomtató irodaszerek újrahasznosítás irodatechnika Konica fénymásolópapír led profi nyomtató kisgép reklámajándék ipari mátrixnyomtató Packard anyag szkenner teszt canon tulajdonságok tinta Samsung ofszetnyomtatás fi szétverés sharp plotter lézersugaras golyóstoll dokumentumkezelés papíradagolás fax nyomtatójavítás vezeték elromlott lexmark multifunkciós etikettnyomtatók 3d nyomtatóhiba hibák irodaszer otthoni mátrix irodafelszerelés minolta WorkForce minőségipapír konica beszorult nyomtatóbeállítás nyomtatás ricoh irodaberendezés iratmegsemmisítő szkennelő epson Irodatechnika újrahasznosított toll és tintapatron hálózati Pelikan optika
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz