Brother MFC-J6520DW, a jövő nyomtatója - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Brother MFC-J6520DW, a jövő nyomtatója

Közzétette itt Brother ·
Tags: Brothernyomtatófax
\n\n
Elképesztően sokat fejlődött már csak az\nelmúlt pár évben a nyomtatás, ezért nem is lepheti meg a régebbi készülékekkel\nrendelkező tulajdonosokat az, hogy egy modernebb eszköz sokkal jobban\nmegteljesít a réginél.
Brother MFC-J6520DW nyomtató
Aki ettől szeretne megválni, és teret engedni a\nkorszerűbb fajtának, bizony nem bánja meg a döntését, ha a Brother MFC-J6520DW\nnyomtató veszi meg. Ez megfelelőnek bizonyul az úgynevezett all-in-one\ntintasugaras nyomtató üzleti környezetbe, ahol főszerep jut az A3 méretű\ndokumentumok nyomatásának, másolásának, faxolásának vagy épp szkennelésének. A\nBrother MFC-J6520DW egyik előnye abban rejlik, hogy az A3 méretű 35 lapos\ndokumentum adagolója roppant hatékonyan biztosítja a papírkezelést. A\nkétoldalas nyomtatás akár A3 méretben is is adott, és a tintakímélő üzemmóddal\ncsökkenteni lehet az elhasznált kellékanyag mennyiségét. A modernségét mi sem\nigazolja jobban, mint az, hogy a 6.8 cm.-es érintőképernyős LCD kijelzővel\nnavigálható a temérdek funkció a menürendszeren keresztül. Emellett számos\nfelhasználóbarát tulajdonsággal rendelkezik ez, mint például az USB-re,\ne-mailbe és FTP szerverre szkennelés. A Brother MFC-J6520DW minden tekintetben\nmegfelel a szigorú és mára már elhanyagolhatatlan ENERGY STAR és a német Blue\nAngel környezetvédelmi szabványoknak.



Felhők
Konica kellék WorkForce nyomtatójavítás szerviz tisztítása sebesség papíradagolás gyerekeknek profi canon nyomtatópapír írószer reklámajándék Brother Canon golyóstoll hőnyomtató hálózati javítás gyorsfűzők festékkazetta eco felújítás irodaszer nyomtatószerviz nyomtató tipográfia 3D ipari fi toner kellékanyagok nyomató papírelakadás tintasugaras 3Dnyomtató kisgép hibák hibajelzés 3Dnyomtatás reklámanyag másológép minőségipapír fax mátrixnyomtató anyagbeszerzés nyomtatás lézernyomtató litográfia irodai lexmark vezeték nyomtatóhiba anyag mappák Pro üzleti egér ofszetnyomtatás rajzgép Nyomtatás tintasugarasnyomtató vásárlás klippes képolvasó multifunkciós teszt monitorszűrő konica szétverés digitális sharp dokumentumkezelés HP nélküli fénymásolópapír duplex billentyűzet plotter nyomtatók vágógép nyomtatókazetta helyválasztás használata tinta hibásnyomtató síknyomtatás optika feliratozógépek Lanier másolópapír wi színtartomány beállítás mobilnyomtatás tintapatron szkennelő megoldások patron nyomtatóbeállítás nyomtatószeriz Irodatechnika lézer Packard periféria tanácsok Samsung kamera zsebszámológépek javítószerviz beszorult lézeresnyomtató szkenner minőség bádognyomtatás brother epson újrahasznosítás toll officejet nyomtatási stressz irodatechnika kellékanyag elromlott papír tonerkazetta Tintasugaras hibamegállapítás lézertonerek nyomtatótípusok led tulajdonságok irodafelszerelés lézersugaras CMYK etikettnyomtatók töltőtoll papíráru színrendszer és irodaberendezés irodaszerek mátrix kutatás fénymásoló ricoh Hewlett minolta újrahasznosított iratrendezés iroda árazógépek Pelikan lednyomtató iratmegsemmisítő 3d tintapatronok otthoni elhelyezése fénymásolás hp probléma bélyegzők Epson
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz