Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell? - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell?

Közzétette itt Brother ·
Tags: Brothernyomtató
Talán Magyarországon még annyira nem ismert, mert itt talán a HP és Dell nyomtatók uralják a piacot, de a Brother márka egyre nagyobb teret nyer, ami talán a magas nívónak és kifogástalan funkcióknak köszönhető, amikkel a nyomtatók rendelkeznek.
Brother MFC-J5330DWIgazán nagy sikereket ért el például a Brother MFC-J5330DW modell, amit nem csak a felhasználók dicsérnek, hanem a szakértők is.
De mit tud ez a gép?
Egyesek azért szeretik ezt, mert ez roppant olcsó, és a gép egyszerre jó nyomtatásra, fénymásolásra és faxolásra is. A készülék 159 fontba kerül, ami nem is annyira sok, tekintve, hogy mi mindenre jó.
Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy a másoló képes 12 lapot biztosítani egy perc alatt és a nyomtatós eléri a 35 lapot percenként.
Természetesen ez nem a leggyorsabb gép a piacon, de mindenképp megbízható. Az igazi előny az is, hogy jó minőségű nyomtatást és szkennelést biztosít, és a faxolásnál is maximálisan megállja a helyét.
Akkor tökéletes megoldás, amikor egy cég most veszi meg első készülékeit, és valami olyat akar, ami nem csak színvonalas, de olcsó is. A Brother MFC-J5330DW ezt biztosítja mindenkinek.Felhők
anyagbeszerzés stressz hp lézersugaras Nyomtatás tintapatronok 3Dnyomtató otthoni WorkForce irodaszer Packard irodafelszerelés irodaszerek eco nyomtatószeriz gyerekeknek egér minolta nyomtatás használata hibamegállapítás ricoh vásárlás hibajelzés Tintasugaras nyomtatási 3Dnyomtatás papír hibák probléma hőnyomtató sebesség képolvasó dokumentumkezelés elromlott nyomtatótípusok lexmark tintasugaras nyomtatók konica kellékanyag epson hibásnyomtató nyomtatópapír lézernyomtató tintasugarasnyomtató plotter 3D litográfia CMYK lednyomtató nyomtató Epson Brother anyag javítás multifunkciós szkenner lézertonerek Lanier vágógép profi digitális iroda nyomtatóbeállítás rajzgép klippes megoldások mátrixnyomtató hálózati vezeték nyomtatókazetta nélküli nyomtatószerviz iratmegsemmisítő duplex írószer minőségipapír síknyomtatás bádognyomtatás papíradagolás bélyegzők Hewlett minőség tintapatron monitorszűrő festékkazetta újrahasznosítás szerviz felújítás toll lézer toner Pro tinta beszorult fénymásoló tonerkazetta ipari nyomtatójavítás Samsung újrahasznosított optika etikettnyomtatók wi kamera mátrix billentyűzet színrendszer 3d Pelikan kisgép irodaberendezés kellék iratrendezés officejet nyomató mobilnyomtatás kutatás kellékanyagok gyorsfűzők másolópapír fénymásolás led reklámanyag teszt canon ofszetnyomtatás lézeresnyomtató szkennelő feliratozógépek másológép irodatechnika helyválasztás irodai szétverés fax golyóstoll zsebszámológépek periféria patron tulajdonságok elhelyezése fénymásolópapír színtartomány tipográfia üzleti mappák papírelakadás HP brother reklámajándék fi sharp árazógépek és papíráru nyomtatóhiba Irodatechnika beállítás javítószerviz tanácsok Konica tisztítása töltőtoll Canon
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz