Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Nyomtatók nálunk!

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Nyomtatás ·
Tags: nyomtatók
Akár a munkahelyről, akár otthonról van szó, mindenképpen fontos lehet egy nyomtató. A nyomtatók mindennapi életünk szerves részei. Jegyzet, önéletrajz, vagy egy jó kép nyomtatásához elengedhetetlen egy nyomtató. Ilyen nyomtató többféle típusú lehet.

Jó, ha jó a nyomtatási és másolási sebessége. Kétoldalasan tud nyomtatni, rendelkezik wireless hálózati kapcsolattal, automatikus kétoldalas nyomtatási, brossúranyomtatási opcióval. Ezenfelül jó, ha jó a nyomtatás felbontási hányadosa, a bemeneti papírtálca minél jobb, azaz minél több, vagy ideális méretben papírhordozó.

A többfunkciós tálca kapacitása minél jobb, a papírkimenet kapacitása minél több lapos, a standard memória minél jobb, az interfész szintén jó, ha megfelelő nagyságú, az LCD kijelző minél jobb, a nyomtató driver támogatás több opciós, a mobil nyomtatás minél több változós, jók a tanúsítványai, nem túl nagy méretű, nem túl súlyos, a standard toner minél jobb, van nagy kapacitású toner, a dobegység minél jobb.

Ami még igazán számít, hogy minél jobb legyen a garanciaideje. Ilyen nyomtatókat tudsz tőlünk rendelni a webshopból, ha a Copy-Trio Kft.-től rendelsz. Hidd el, elég széles a választék, de erről te is megbizonyosodhatsz, ha szétnézel webboltunkban. Csak bátran, rendelni könnyű!




Vissza a tartalomhoz