Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Milyen irodai kisgépek vannak a jelen piacán?

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: irodatechnika
Az irodában különféle kisgépek vannak. Ezek mind szükségesek ahhoz, hogy jól működjön az irodai munka. 
Szükség van számológépekre és adapterekre. 
A zsebszámológépek jól jönnek, ha számításokat kell végezni a mindennapi munka során. Egy ilyen kiváló kis szerkezet nagyon jól tud jönni. A Copy Trio Kft kínálatában megtalálhatóak zsebszámológépek, asztali számológépek, tudományos számológépek, szalagos számológépek és tartozékaik.

Mindenfajta számológépet megtalál, amire csak szüksége lehet. Az iratok rendezéséhez szükség van tűzőkapcsokra is, ezek is többféle kínálatban találhatóak meg az oldalon. 
Tűzőkapcsok No. 10-es tűzőgépekhez, tűzőkapcsok 24/6-os tűzőgépekhez, tűzőkapcsok nagyteljesítményű tűzőgépekhez, és speciális tűzőkapcsok, minden, ami a mindennapi munkát szolgálja. A hivatalos iratokhoz kellenek bélyegzők is. A Copy Trionál ebből is talál választékot.

Bélyegzők, bélyegzőpárnák, bélyegzőfestékek mind megtalálhatóak. Dátum-, és dátum és szövegbélyegzőt egyformán talál. Utóbbi 12 féle szöveggel. Az irodai kisgépekhez tartoznak az árazógépek és tartozékaik, mint például az árazógép festékhengerek. Kiegészítők az elemek, tölthető elemek, elemtöltők, minden olyan apró technikai eszköz, amire szükség van a mindennapok során. Nézzen szét kínálatunkban, és biztosan talál kedvére valót.

A Copy Trio kínálata széleskörű, minden irodai eszközt megtalál a kínálatukban, amire csak szüksége lehet az irodai munka során. Válassza ki a megfelelő eszközt, és vásárolja meg. Legyen az etikettnyomtató, árazógép, asztali lyukasztó, tűzőgép, kapocskiszedő, miegymás. 
Az irodai kisgépek nagy választékban kaphatóak a Copy Trio kínálatában. Széles választék, kedvező árak. Próbálja ki!




Vissza a tartalomhoz