Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Multifunkciós nyomtatók

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Nyomtatás ·
Tags: nyomtatómultifunkciósnyomtató
Mi is az a multifunkciós nyomtató? Egy olyan találmány, amelyik megkönnyíti az irodai munkát, hisz egyetlen gépezetbe nemcsak nyomtató, de szkenner is be van építve.
Képzeljük csak el, hogy felgyűlt a munkánk, számos dokumentumot kell elküldenünk több email címre, és ezek mellett még nyomtatni is szeretnénk. Egyszerre két gépnél nem lehetünk úgy, hogy az időtakarékosság a mi oldalunkon álljon, de ha van egy multifunkciós nyomtatónk, akkor sokkal könnyebb dolgunk van.
Miért?
Egyszerű. Azért, mert az ilyesfajta nyomtatókba beépített szkenner egyből el is küldi a beszkennelt dokumentumot a kívánt email címre. Nekünk nincs más dolgunk, mint betenni azt a lapot, amelyet szeretnénk majd továbbküldeni, és a kijelzőn már ki is választhatjuk a kedvencek opcióból a leggyakrabban használt email címet.
Felejtsük el a régi szkennereket, ahol előbb perceket kellett várnunk arra, hogy beszkennelje az iratot, aztán külön lementjük és csak ezután jutottunk el oda, hogy emailben csatoljuk is azt. Ez már a múlté.
A multifunkciós nyomtató segítségével egy gombnyomással mindezt megoldottuk, ráadásul közben a kollégánk nyugodtan nyomtathatja a saját dokumentumait.




Vissza a tartalomhoz