Ha elakad a papír - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ha elakad a papír

Közzétette itt Kellékanyagok ·
Tags: papírelakadásbeszorultpapír
A papírelakadás az egyik legkellemetlenebb probléma és az egyik leginkább zavaró gond a nyomtató felhasználónak, még akkor is, amikor szakemberről van szó.
nyomtató papírtálcaEzt még a legmodernebb berendezéseknél sem lehet elkerülni, ezért nem árt megismerni azokat a módszereket, amikkel javítani lehet a helyzeten.
Abban az esetben, ha gond van a nyomtató tálcával és ott akad el a papír, akkor érdemes kiszedni a beszorult papírt és még egyszer próbálkozni. Sok esetben ez megoldja a gondot.
Ha ez sem segít, megéri eltávolítani az összes ott lévő lapot és ismét elindítani az egész folyamatot. Sokszor a problémát az okozza, hogy a nyomtató tálca teljesen tele van. Ez tanácsos elkerülni.
Azt is figyelembe kell venni, hogy a nyomtatás után a másik tálca mindig megfelelően álljon, azonosulva a nyomtatott papír méretével.
Itt pedig érdemes megjegyezni, hogy sohasem szabad keverni a méreteket, mert az biztos elakadáshoz vezet.
Nem utolsó sorban pedig nem szabad elfelejteni, hogy sokszor az jelenti a bajt, hogy a papír nincs rendesen elhelyezve a papírtartóban.
Ennek a megoldása után valószínűleg nem akad el többet a papír. Végső esetben csakis a szerelő oldhatja meg a gondot, ha más megoldás nem akar sikerülni.Felhők
klippes digitális reklámajándék árazógépek vezeték monitorszűrő etikettnyomtatók kisgép iroda festékkazetta tisztítása Tintasugaras stressz nélküli Irodatechnika zsebszámológépek lednyomtató beállítás tintapatron Hewlett fénymásoló bádognyomtatás wi és hp felújítás 3Dnyomtató lézernyomtató kellékanyagok toll lexmark megoldások rajzgép vágógép szerviz másológép kamera nyomtatótípusok dokumentumkezelés reklámanyag fax golyóstoll helyválasztás minőségipapír hibásnyomtató fénymásolópapír beszorult nyomtatópapír színrendszer eco szétverés lézersugaras kutatás periféria iratmegsemmisítő ricoh mappák minolta lézer 3D CMYK nyomtatószerviz plotter 3d led litográfia tanácsok ipari kellék officejet Packard irodafelszerelés tintapatronok tintasugaras mátrix tintasugarasnyomtató töltőtoll 3Dnyomtatás sebesség Epson gyorsfűzők vásárlás üzleti javítószerviz gyerekeknek másolópapír tipográfia irodai Canon tonerkazetta mátrixnyomtató minőség irodaszerek papíráru javítás mobilnyomtatás canon Brother konica egér irodatechnika Lanier irodaberendezés brother duplex nyomató tulajdonságok hibamegállapítás papír hibák nyomtatási Pelikan Nyomtatás hálózati lézeresnyomtató probléma nyomtatóhiba epson toner billentyűzet nyomtatás elromlott nyomtatók otthoni teszt optika anyag nyomtató sharp írószer papíradagolás bélyegzők szkenner WorkForce képolvasó irodaszer hibajelzés ofszetnyomtatás Samsung Konica színtartomány patron Pro újrahasznosított lézertonerek újrahasznosítás profi feliratozógépek használata nyomtatókazetta nyomtatóbeállítás síknyomtatás hőnyomtató iratrendezés papírelakadás tinta HP fi elhelyezése nyomtatószeriz multifunkciós nyomtatójavítás anyagbeszerzés kellékanyag szkennelő fénymásolás
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz