Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Canon – a képolvasó és nyomtató berendezések egyik legjobbja

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Canon ·
Tags: canonnyomtatóképolvasószkenner
Nagyon sok ember kifejezetten márkaigényes, viszont ugyanakkor nagyon sokan csak keveset tudnak a különböző világmárkákról. Olyanok is vannak, akik állítják az adott márkáról, hogy ilyen meg olyan, miközben csak nagyon keveset tudnak róla. 
Canon logo Mi szeretnénk egy picit az olvasóinkhoz közelebb hozni a világmárkákat és szeretnénk, ha egy picit többet megtudnának róluk, mivel az hasznos lehet egy-egy termék vásárlása esetében. Ebben a cikkben a Canonról szeretnénk írni pár sort. 
A cég gyakorlatilag egy részvénytársaság, amelyet 1937 augusztus 10-án alapítottak Tokióban, illetve a jelenlegi székhelye is ott található, Simomaruko 3-csome 30-2, Óta. A vezetői Mitarai Fudzsio és Adacsi Joroku, valamint 2008-ban az alkalmazottaik száma meghaladta a 131 főt is. A cég tevékenységi köreként a képolvasó és nyomtató berendezések, fényképezőgépek gyártását lehet megjelölni.
 Közismert márka és nagyon sokak számára napjainkban is ezen a területen ők számítanak a legjobb vagy az egyik legjobb márkának. A cégnek a jogelődjét még 1930-ban alapította Josido Goro, féltestvére Ucsida Szaburo, illetve jó barátja Mitarai Takesi, az akkori neve pedig Precision Optical Instruments Laboratory volt, valamint a célja egy autó-fókuszos 35 mm-es filmet használó kamera kifejlesztése volt, amely kifejlesztése közben szerzett tapasztalat az egyik legjobbá tett őket a nyomtató és fényképezőgépek gyártásában is.



Vissza a tartalomhoz