Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Irodatechnika és még mindig irodatechnika

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: Irodatechnikairatmegsemmisítővágógépfax
Egy irodában a kiszolgálóeszközöknek van a legnagyobb szerepük. Így a technikára jelentős szerep hárul. Az irodatechnika igen fontos dolog. Figyeljen oda rá, hogy a megfelelő eszközök vegyék körül irodájában, mint ahogy mi a Copy-Trio Kft.-nél odafigyelünk az irodai berendezések minőségére.

Az iratmegsemmisítőktől kezdve, ebből is többfajta – személyi iratmegsemmisítő, iratmegsemmisítők kis és otthoni irodába, iratmegsemmisítők közepes irodába, iratmegsemmisítők közepes és nagy irodába, iratmegsemmisítők csak nagy irodába és e mellé kiegészítők iratmegsemmisítőkhöz, mindez webáruházunk kínálatából.

Vágógépek több, különböző fajtájú, karos vágógépek, görgős vágógépek, kiegészítők vágógéphez, paszpartu vágók. Egy vágógép mindig jól jön az irodában. Faxokból és kiegészítőikből is többféle van: tintafilmes faxkészülékek, hőtranszferes faxkészülékek, lézeres faxkészülékek, hőpapíros faxkészülékek.

A kínálat egyedi és változatos. Széles választék érhető el faxgépekből is, ugyanúgy, mint a fentebb sorolt iratmegsemmisítőkből is. A spirálkötést megkönnyíti a készleten lévő spirálozógép, műanyag spirálok, fém spirálok, előlapok, hátlapok.

Mindezekkel a széles kínálattal várjuk kedves ügyfeleinket a Copy-Trio Kft.-nél, webáruházunkból kedvére rendelhet. A webshop éjjel-nappali.




Vissza a tartalomhoz