Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Írószerek vásárlása itt!

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Írószerek ·
Tags: írószertöltőtollgolyóstoll
Kifogyott a tolla? Nézzen egyet nálunk. Egy irodában mindig több, különböző írószerszám is megtalálható. A Copy-Trio Kft. segít kiegészíteni készletét. Hagyatkozzon ránk, ha töltőtollról van szó. A töltőtollak mellett azonban golyóstollak, ezek között is több változat, eldobható golyóstollak, cserélhető betétes golyóstollak, ügyféltollak, amellett markerek széles választéka megtalálható webáruházunkban.

CD és DVD feliratozó markerek, alkoholos markerek, lakkmarkerek, krétamarkerek, tábla- és flipchart markerek, rostirónok egyaránt a kínálat részét képezik. Ha nem is fogyott ki a tolla, nézzen szét nálunk, grafit és színes ceruzák széles skálája megtalálható itt, grafitceruzák, postairónok, színes ceruzák, speciális színes ceruzák.

A hagyományos töltőtollkészlet mellett grafikai és művészeti termékek is elérhetők itt, mint kréták – zsírkréták, táblakréták, egyéb kréták, körzők, körző készletek és körzőhegyek. Az íróeszközök széles spektruma megtalálható itt, és könnyen meg is rendelhető webáruházunkból, a rendelés egyszerű, könnyű és gyors dolog. Próbálja csak meg, nem fogja megbánni.

A webáruház az ország bármely pontjáról elérhető és mindig nyitva van. Használja a webáruházat, megéri. Csak utólag kell fizetnie. Kedvére válogathat kosarába a sok termék közül.




Vissza a tartalomhoz