Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Konica Minolta cégtörténet – Innováció minden téren

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Konica Minolta ·
Tags: konicaminoltakameraoptika
A fogyasztó társadalmunkban a legtöbb embernek már van minden egyes területen egy vagy akár több kedvenc márkája is, amelyeket keres a piacon. Ez persze jó, mivel, ha már ki van tapasztalva, hogy az eddig bevált, akkor nagy valószínűséggel ez után is ugyanazt a minőséget várhatjuk el tőle.
Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni az új, feltörekvő és egyre népszerűbb márkákat sem, mivel ezek előbb-utóbb egy-két nagyobb halat lekörözhetnek majd. Mi éppen egy ilyet szeretnénk most bemutatni, hiszen, ezen márkák termékeit valamivel olcsóbban lehet megkapni, mint a népszerű márkák termékeit, valamint minőségben hasonlót tudnak nyújtani, ha jót választanunk.
A Konica Minolta céget szeretnénk most önöknek bemutatni, amely meglehetősen fiatal titán még, 2003 augusztus 5-én lett megalapítva. Ugye, a nyomtatók terén már megszokhattuk, hogy a legtöbbjük általában japán, koreai vagy kínai gyártmány. Nincs ez máshogy ebben az esetben sem, hiszen japán gyökerei vannak, a székhelye pedig Tokióban található.
Nagyon nagy fejlődést mutatott be az alapításától kezdve, hiszen már 41 országban megtalálható, valamint 2013-as adat szerint több mint 41 ezer embert foglalkoztatott. Az irodai termékekre, kamerákra, optikai kiegészítőkre specializálódtak és ki kell jelentünk, hogy elég szép eredményeket értek el ezeken a területeken. Mindig is igyekeztek az innováció felé nyitni, például auto, illetve manual fókuszos kamerák.




Vissza a tartalomhoz