Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Nagy iroda, még nagyobb követelmények a nyomtatókat tekintve

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Epson ·
Tags: EpsonWorkForcePro
Teljesen egyértelmű, hogy egy nagy irodának egy igazán hatékony, gyors és strapabíró berendezésre van szüksége a nyomtatást tekintve. Ezért is döntenek sokan az Epson által gyártott WorkForce Pro mellett, amelyik teljes mértékben helyt tud állni. Epson WorkForce Pro
Ez a berendezés a nagyobb teljesítmény során is maximálisa helytáll, ezért a nagy forgalmú irodák egyértelmű eszköze lehet ez.
Legfontosabb kvalitása mindenképp az, hogy teljes mértékben környezettudatos. Aki emellett dönt, az maximális csökkenti környezetterhelését, hiszen akár 85%-kal alacsonyabb energiafogyasztásra képes a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest.
Ez a rendkívüli, tisztának is nevezett technológia nem ad ki ventilátorzajt, amikor nem nyomtat, és nem termel hőt és ózont. Az előnyöket tekintve érdemes megemlíteni az alacsony kiadásokat is.
Egyes elemzések igazolták, hogy ezzel a megfelelő nyomtatóval akár akár 50%-kal alacsonyabb lapköltséggel és alacsony fenntartási költséggel számolhat a tulajdonos.
Több év után pedig érződni is fog a különbség. Ennek a kvalitásnak köszönhetően a vállalkozás még több pénzt takaríthat meg. A kétoldalas nyomtatásnak és másolásnak köszönhetően ráadásul a papírt illetően is egyértelmű a költséghatékonyság.
Végzetül nem maradhat ki a gyors nyomtatás és szkennelés sem. Mindenképp érdemes tudni, hogy ez a berendezés az első oldal elkészülésének idejét mindössze hét másodpercre csökkentette, így a kisebb nyomtatási feladatokat rendkívül gyorsan elvégezheti. Teljesen világos, hogy a gyors és az egymenetes szkennelés még hatékonyabbá teszi a munkát.




Vissza a tartalomhoz