Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell? - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mit tud a Brother MFC-J5330DW modell?

Közzétette itt Brother ·
Tags: Brothernyomtató
Talán Magyarországon még annyira nem ismert, mert itt talán a HP és Dell nyomtatók uralják a piacot, de a Brother márka egyre nagyobb teret nyer, ami talán a magas nívónak és kifogástalan funkcióknak köszönhető, amikkel a nyomtatók rendelkeznek.
Brother MFC-J5330DWIgazán nagy sikereket ért el például a Brother MFC-J5330DW modell, amit nem csak a felhasználók dicsérnek, hanem a szakértők is.
De mit tud ez a gép?
Egyesek azért szeretik ezt, mert ez roppant olcsó, és a gép egyszerre jó nyomtatásra, fénymásolásra és faxolásra is. A készülék 159 fontba kerül, ami nem is annyira sok, tekintve, hogy mi mindenre jó.
Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy a másoló képes 12 lapot biztosítani egy perc alatt és a nyomtatós eléri a 35 lapot percenként.
Természetesen ez nem a leggyorsabb gép a piacon, de mindenképp megbízható. Az igazi előny az is, hogy jó minőségű nyomtatást és szkennelést biztosít, és a faxolásnál is maximálisan megállja a helyét.
Akkor tökéletes megoldás, amikor egy cég most veszi meg első készülékeit, és valami olyat akar, ami nem csak színvonalas, de olcsó is. A Brother MFC-J5330DW ezt biztosítja mindenkinek.Felhők
nyomtató másológép tisztítása fénymásolópapír tintapatron nélküli epson Nyomtatás toner hibásnyomtató kutatás javítás anyag szkennelő fax kellékanyagok helyválasztás irodaszerek CMYK minolta hibák 3d fénymásolás plotter beállítás képolvasó 3D optika Pro otthoni Packard Pelikan irodaberendezés teszt nyomtatási gyorsfűzők toll Samsung WorkForce minőség fi színrendszer tintasugarasnyomtató kellékanyag hibajelzés ofszetnyomtatás konica dokumentumkezelés multifunkciós litográfia tanácsok lednyomtató bádognyomtatás Brother tintapatronok minőségipapír probléma lexmark nyomtatóbeállítás szétverés nyomtatójavítás stressz mátrix lézeresnyomtató iratrendezés Konica led wi 3Dnyomtatás ricoh ipari fénymásoló mappák lézersugaras irodai síknyomtatás nyomtatópapír reklámajándék festékkazetta canon és írószer Tintasugaras golyóstoll reklámanyag megoldások elhelyezése officejet hibamegállapítás üzleti vágógép 3Dnyomtató nyomtatótípusok brother irodatechnika nyomtatás használata Canon Epson monitorszűrő papírelakadás szerviz tonerkazetta sharp hálózati vezeték nyomtatókazetta Hewlett nyomató nyomtatók etikettnyomtatók egér nyomtatószeriz patron kisgép lézernyomtató periféria kellék újrahasznosítás hp billentyűzet iroda mobilnyomtatás papíradagolás tulajdonságok vásárlás színtartomány iratmegsemmisítő papír töltőtoll zsebszámológépek hőnyomtató irodafelszerelés sebesség tintasugaras anyagbeszerzés újrahasznosított árazógépek lézer Lanier papíráru feliratozógépek elromlott klippes másolópapír lézertonerek szkenner beszorult nyomtatóhiba profi nyomtatószerviz felújítás eco Irodatechnika irodaszer mátrixnyomtató gyerekeknek HP rajzgép tinta duplex tipográfia digitális bélyegzők javítószerviz kamera
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz