Ha elakad a papír - Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ha elakad a papír

Közzétette itt Kellékanyagok ·
Tags: papírelakadásbeszorultpapír
A papírelakadás az egyik legkellemetlenebb probléma és az egyik leginkább zavaró gond a nyomtató felhasználónak, még akkor is, amikor szakemberről van szó.
nyomtató papírtálcaEzt még a legmodernebb berendezéseknél sem lehet elkerülni, ezért nem árt megismerni azokat a módszereket, amikkel javítani lehet a helyzeten.
Abban az esetben, ha gond van a nyomtató tálcával és ott akad el a papír, akkor érdemes kiszedni a beszorult papírt és még egyszer próbálkozni. Sok esetben ez megoldja a gondot.
Ha ez sem segít, megéri eltávolítani az összes ott lévő lapot és ismét elindítani az egész folyamatot. Sokszor a problémát az okozza, hogy a nyomtató tálca teljesen tele van. Ez tanácsos elkerülni.
Azt is figyelembe kell venni, hogy a nyomtatás után a másik tálca mindig megfelelően álljon, azonosulva a nyomtatott papír méretével.
Itt pedig érdemes megjegyezni, hogy sohasem szabad keverni a méreteket, mert az biztos elakadáshoz vezet.
Nem utolsó sorban pedig nem szabad elfelejteni, hogy sokszor az jelenti a bajt, hogy a papír nincs rendesen elhelyezve a papírtartóban.
Ennek a megoldása után valószínűleg nem akad el többet a papír. Végső esetben csakis a szerelő oldhatja meg a gondot, ha más megoldás nem akar sikerülni.Felhők
beszorult klippes hibák Irodatechnika teszt sebesség szkennelő brother nyomtatás beállítás nyomtatóhiba hibamegállapítás officejet Hewlett üzleti nyomtatópapír wi litográfia mátrix Nyomtatás otthoni 3Dnyomtató lézersugaras helyválasztás irodaberendezés Canon irodatechnika nyomtatójavítás tipográfia tintapatron papírelakadás optika papír nyomtatószeriz duplex sharp lednyomtató használata ipari hálózati anyag gyerekeknek megoldások és hibásnyomtató etikettnyomtatók nyomtatótípusok canon patron nyomtatók szkenner WorkForce CMYK szerviz nyomtatókazetta Samsung színtartomány síknyomtatás szétverés lézeresnyomtató mátrixnyomtató vezeték festékkazetta töltőtoll tisztítása reklámajándék reklámanyag irodafelszerelés minőségipapír tonerkazetta nyomtatási Lanier toll Brother nyomtató lézer másolópapír hibajelzés epson billentyűzet javítószerviz tintasugarasnyomtató monitorszűrő 3Dnyomtatás kellékanyag irodaszer eco újrahasznosítás golyóstoll hp ofszetnyomtatás árazógépek multifunkciós kisgép plotter stressz fénymásolópapír képolvasó lézernyomtató tinta elromlott kellék iratrendezés kellékanyagok anyagbeszerzés lexmark rajzgép elhelyezése Tintasugaras Pelikan dokumentumkezelés kamera konica minőség ricoh fénymásolás led mobilnyomtatás toner mappák Konica színrendszer 3D tintasugaras Packard papíradagolás irodaszerek vásárlás HP fénymásoló újrahasznosított iratmegsemmisítő nélküli vágógép nyomató tintapatronok gyorsfűzők javítás periféria kutatás lézertonerek Pro profi zsebszámológépek Epson fi bélyegzők minolta hőnyomtató 3d tanácsok nyomtatóbeállítás iroda fax nyomtatószerviz probléma másológép írószer tulajdonságok egér bádognyomtatás digitális papíráru feliratozógépek felújítás irodai
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz