Nyomtató-szerviz KISOKOS - Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.

Tartalomhoz ugrás

A fénymásolópapír tárolása

Nyomtató-szerviz | Copy-Trio Kft.
Közzétette itt Irodatechnika ·
Tags: fénymásolónyomtatás
Bizonyára sokan tapasztalták már, hogy egy elakadt nyomtatás vagy egy nem megfelelő fénymásoló papír megkeserítheti az irodai munkát, hiszen ha egyszer elakad a papír, máskor el fog. Hiába nyitjuk fel a nyomtatót és vesszük ki az elakadt papírt, vagy hiába rendezzük el újra a papírokat, egy újabb használatkor megint megtörténik a hiba. Sajnos ez az általános tapasztalat.
Ezért fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen fénymásoló- vagy nyomtatópapírt tartunk az irodában. Nemcsak a minőség fontos, de az is, hogyan tároljuk a papírokat. Az utóbbi szempontot azonban nagyon kevesen tartják fontosnak, pedig igenis az.
Amire figyelnünk kell: nem szabad magas páratartalommal rendelkező helységben tárolni a papírt, mert magába szívja a levegő nedvességtartalmát és a nyomtatásnál már meg is van az elakadás.
Ezen felül, bármennyire is szeretnénk a legolcsóbban megúszni a papírvásárlást, az olcsó papír nem jelenti feltétlenül azt, hogy megfelelő is.
Inkább vegyünk minőségi terméket, amelyik nem akad el és nem töltjük el feleslegesen az amúgyis oly kevés időnket azzal, hogy a papírt szedegetjük ki a nyomtatóból. Jobb esetben. Előfordulhat az is, hogy ki sem tudjuk szedni, mert több részre szakad benne.




Vissza a tartalomhoz